Administrar

Articles sobre literatura escrits pels amics de la llibreria Món de Llibres.

Sergi Pàmies a Món de llibres

FAUSTO | 03 Novembre, 2011 07:00

"Personalment, el conte em sembla un gènere fundacional per dos dels elements més importants de la literatura: els autors i els lectors. Aprenem a llegir a través dels contes i molts escriptors comencen a escriure bé poemes, bé contes. Aquesta evolució, més endavant, continua, evoluciona i es sofistica i, des de sempre, el conte ha tingut representacions entre autors excepcionals i que avui considerem clàssics. Que per alguns sigui un gènere menor o d’assaig és problema d’ells. Per mi, continua essent un gènere molt viu, amb unes característiques pròpies que el fan especialment accessible i interessant. Pel que fa al futur, serà dolent, igual que el futur de la pastanaga, l’economia o la lluita grecoromana".

Sergi Pàmies

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS