Administrar

Articles sobre literatura escrits pels amics de la llibreria Món de Llibres.

Presentació del poemari per infants "Volen quan volen"

FAUSTO | 29 Desembre, 2017 13:22

Nandi. Premi Ciutat de Manacor de teatre 2017

FAUSTO | 11 Desembre, 2017 11:24

En Marçal i na Isona són una parella que viu a Barcelona. Festegen fa més de 15 anys i tenen dificultats per tenir fills. Un dia decideixen anar a viure a una masia a la muntanya, lluny de la ciutat. Poc temps després d’instal·lar-s’hi irromprà en el seu petit món en Nandi, un immigrant sense papers que acabarà per convertir-se en un personatge crucial a les seves vides. La convivència a tres bandes els durà a qüestionar-se qui són, què volen i què és el que realment esperen de cara al futur.

Tot plegat ens portarà fins a l’inesperat i delirant acte final.

 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS